[ejabberd] outgoing s2s connections broken?

Marshall Rose mrose+internet.jabber.ejabberd at dbc.mtview.ca.us
Mon Sep 1 08:06:06 MSD 2003


ok, this has got to be pilot error on my part...
    
so, i get ejabberd running and my local users are happy (me and about
half-a-dozen bots). however, the only thing that shows up in my roster
are local users.
    
if i look at ejabberd.log, i see a lot of lines like this:
    
=INFO REPORT==== 31-Aug-2003::22:22:25 ===
I(<0.323.0>:ejabberd_s2s_out:86): started: {"jabber.dbc.mtview.ca.us",
                                            "jabber.com",
                                            {new,"229583131"}}

=INFO REPORT==== 31-Aug-2003::22:22:25 ===
I(<0.324.0>:ejabberd_s2s_out:86): started: {"jabber.dbc.mtview.ca.us",
                                            "psg.com",
                                            {new,"1598189279"}}

=INFO REPORT==== 31-Aug-2003::22:22:25 ===
I(<0.325.0>:ejabberd_s2s_out:86): started: {"jabber.dbc.mtview.ca.us",
                                            "corp.jabber.com",
                                            {new,"3723141508"}}

=INFO REPORT==== 31-Aug-2003::22:23:40 ===
I(<0.323.0>:ejabberd_s2s_out:368): terminated: normal

=INFO REPORT==== 31-Aug-2003::22:23:40 ===
I(<0.325.0>:ejabberd_s2s_out:368): terminated: normal

=INFO REPORT==== 31-Aug-2003::22:23:41 ===
I(<0.324.0>:ejabberd_s2s_out:368): terminated: normal

which would seem to indicate normality. except for the fact that if i
boot my other system running jabberd-1.4.2, i see that there are some
folks actually logged in out there on those other servers...
    
how can i go about debugging this?
    
/mtr


More information about the ejabberd mailing list