[ejabberd] S2S idle timeout in 2.0?

Mickaël Rémond mickael.remond at process-one.net
Wed May 14 12:24:31 MSD 2008


Hello Pedro,

I am currently writing a small test code to try reproduce your problem.

More details or questions to come.

Le 13 mai 08 à 21:18, Pedro Melo a écrit :

> Hi,
>
> since my upgrade to 2.0, I noticed more errors when I want to talk to
> remote XMPP servers, compared to 1.x.
>
> given that this is a server with very little traffic (less than 5
> accounts active most of the time), I believe that most s2s
> connections timeout and are shutdown due to lack of traffic.
>
> When I send a message to someone at a remote site, I get a error back
> (server-not-found). I then wait 5 to 10 seconds and resend, and the
> message reaches the destination.
>
> Is there any setting I can change to keep my s2s connections alive
> while I'm online?
>
> I've searched the docs (http://www.process-one.net/docs/ejabberd/
> guide_en.html) for timeout and idle and nothing comes up.
>
> Thanks,
> -- 
> Pedro Melo
> Blog: http://www.simplicidade.org/notes/
> XMPP ID: melo at simplicidade.org
> Use XMPP!
>
>
> _______________________________________________
> ejabberd mailing list
> ejabberd at jabber.ru
> http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd
>

-- 
Mickaël Rémond
  http://www.process-one.net/



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.jabber.ru/pipermail/ejabberd/attachments/20080514/cc02cb58/attachment.htm 


More information about the ejabberd mailing list