[ejabberd] mod_pubsub_odbc error report

Mark grimm26 at gmail.com
Fri Dec 4 19:14:27 MSK 2009


Yeah, I didn't have a host setting in my mod_pubsub_odbc stanza either.
I've added one and I'll see if it helps.

-- 
Mark
"Blessed is he who finds happiness in his own foolishness, for he will
always be happy."


On Fri, Dec 4, 2009 at 10:05 AM, Badlop <badlop at gmail.com> wrote:

> 2009/12/4 Terry Xie <kitlycol at gmail.com>:
> > i have the same problem on windows, but not config pubsub host issue
> > here is my configure:
> >
> >  {mod_pubsub_odbc,   [ % requires mod_caps
> >                  {access_createnode, pubsub_createnode},
> >                  {ignore_pep_from_offline, true},
> >                  {last_item_cache, false},
> >                  {plugins, ["flat_odbc", "hometree_odbc", "pep_odbc",
> "mb_odbc"]},
> >                  {pep_mapping, [{"urn:xmpp:microblog", "mb_odbc"}]}
> >                 ]},
>
>
> Ohh, in that case I have no idea what can be the problem.
>
> When do you get the error message: starting ejabberd, or when a user
> publishes an item, or ...?
>
> Do you get any other error messages in ejabberd.log or erlang.log when
> starting ejabberd?
>
> Can you show some examples of those error messages?
>
> And show the option
> {hosts, [....]}.
> that you have.
>
> Maybe something of this gives some idea where the problem is.
>
>
> ---
> Badlop
> ProcessOne
> _______________________________________________
> ejabberd mailing list
> ejabberd at jabber.ru
> http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jabber.ru/pipermail/ejabberd/attachments/20091204/c97a9905/attachment.html>


More information about the ejabberd mailing list