[ejabberd] Pubsub Problem

Paul Kinlan paul.kinlan at gmail.com
Wed Mar 11 19:25:42 MSK 2009


Excellent,

That sorted it.  One thing I didn't realise is that you still have to be
"buddies" to recieve the publication.

Paul.

2009/3/11 Paul Kinlan <paul.kinlan at gmail.com>

> Hi Andy,
>
> I did obscure the domian, however I never did pubsub. for the domain anyway
> so I will check that out.
>
> When I was reading the page, I must have just scanned over that bit.
>
> Thanks, will try it now.
>
> Paul.
>
> 2009/3/11 Andy Skelton <skeltoac at gmail.com>
>
> > <iq type="set" from="paul at somedomain.com" to="somedomain.com" id="sub1">
>> >   <pubsub xmlns="http://jabber.org/protocol/pubsub">
>> >     <subscribe node="/home/somedomain.com/admin/2382497678"
>> > jid="paul at somedomain.com"/>
>> >   </pubsub>
>> > </iq>
>>
>> to="somedomain.com" should be to="pubsub.somedomain.com"
>>
>> Your create node example also omits "pubsub." in the "to" attribute,
>> so I assume you removed the subdomain when you obscured the host.
>>
>> If you have applied the same transformation everywhere, the error is
>> caused by the node name. The second token in the node name should not
>> have "pubsub."
>>
>> Cheers,
>> Andy
>> _______________________________________________
>> ejabberd mailing list
>> ejabberd at jabber.ru
>> http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jabber.ru/pipermail/ejabberd/attachments/20090311/eeeb0e3c/attachment.htm>


More information about the ejabberd mailing list