[ejabberd] protocol issue with ejabberd

Evgeniy Khramtsov xramtsov at gmail.com
Mon Nov 21 06:35:49 MSK 2011


On 21.11.2011 13:29, Michael Blumenkrantz wrote:
> On Mon, 21 Nov 2011 13:14:41 +1000
> Evgeniy Khramtsov<xramtsov at gmail.com>  wrote:
>
>> On 20.11.2011 10:40, Michael Blumenkrantz wrote:
>>> Attached is a fairly verbose log from my client. The stream init
>>>
>>> <stream:stream from="test at darc.ath.cx/SHOTGUN!" to="darc.ath.cx"
>>> version="1.0" xml:lang="en" xmlns="jabber:client"
>>> xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams">
>>>
>>> is generating a disconnect, when it was previously accepted without issue.
>> OUT:
>> <stream:stream from="test at darc.ath.cx/SHOTGUN!" to="zinid.ru"
>> version="1.0" xml:lang="en" xmlns="jabber:client"
>> xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams">
>>
>> IN:
>> <?xml version='1.0'?><stream:stream xmlns='jabber:client'
>> xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' id='3716772953'
>> from='zinid.ru' version='1.0' xml:lang='en'><stream:features><starttls
>> xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls'/><mechanisms
>> xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl'><mechanism>PLAIN</mechanism><mechanism>DIGEST-MD5</mechanism><mechanism>SCRAM-SHA-1</mechanism></mechanisms><c
>> xmlns='http://jabber.org/protocol/caps' hash='sha-1'
>> node='http://www.process-one.net/en/ejabberd/'
>> ver='HzhW199FSAS7rIkHllLdacqERmE='/><register
>> xmlns='http://jabber.org/features/iq-register'/></stream:features>
>>
>> Works just fine for me.
>>
> I know the xml is correct, the issue is that ejabberd is throwing an error. Is
> there other debug information which would be helpful in determining why this is
> happening?
>

Increase loglevel to 5, reproduce, show the log.

-- 
Regards,
Evgeniy Khramtsov, ProcessOne.
xmpp:xram at jabber.ru.



More information about the ejabberd mailing list