Hi,<br>Well,&nbsp; the only solution i found was to reinstall ubuntu and ejabberd last svn 962.<br>... and ejabberd runs well now!<br>sorry for the noise !<br><br>Jcb<br><br><div><span class="gmail_quote">2007/10/23, Badlop &lt;
<a href="mailto:badlop@gmail.com">badlop@gmail.com</a>&gt;:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">2007/10/19, jcbeylot &lt;<a href="mailto:jcbeylot@gmail.com">
jcbeylot@gmail.com</a>&gt;:<br>&gt; i tried to reinstall an old svn ( 2007-09-14 ). Everything is ok :<br>&gt; i get Node ejabberd@localhost is started. Status: started<br>&gt; ejabberd is running<br>&gt;<br>&gt; I reinstall svn 960 from scratch. I deleted all directories.
<br>&gt; i verified there were no daemon ejabberd or epmd running.<br>&gt; When i start ejabberd with sbin/ejabberdctl (... after change /bin/sh to<br>&gt; /bin/bash )<br>&gt; using default ejabberd.cfg,&nbsp;&nbsp;now i get&nbsp;&nbsp;:<br>
&gt; Node ejabberd@localhost is started. Status: started<br>&gt; ejabberd is not running<br><br>&gt; what is supposed to be &#39;already started&#39; ?<br><br>Well, quite strange, but at first sight it would appear as if ejabberd
<br>wants to start two stringprep things:<br><br>=PROGRESS REPORT==== 18-Oct-2007::11:48:47 ===<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;supervisor: {local,stringprep_sup}<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; started: [{pid,&lt;0.107.0&gt;},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; {name,stringprep},
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; {mfa,{stringprep,start_link,[]}},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; {restart_type,permanent},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; {shutdown,brutal_kill},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; {child_type,worker}]<br><br>...<br>
<br>=SUPERVISOR REPORT==== 18-Oct-2007::11:48:48 ===<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Supervisor: {local,ejabberd_sup}<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Context:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;start_error<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Reason:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; {already_started,&lt;0.107.0&gt;}<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Offender:&nbsp;&nbsp; [{pid,undefined},<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{name,stringprep},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{mfa,{stringprep,start_link,[]}},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{restart_type,permanent},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{shutdown,brutal_kill},<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{child_type,worker}]
<br><br>I&#39;m starting SVN r960 for several days, both using the new ejabberdctl<br>and my old start script, both in my Debian unstable, and also in<br>Ubuntu unstable without such a problem.<br>_______________________________________________
<br>ejabberd mailing list<br><a href="mailto:ejabberd@jabber.ru">ejabberd@jabber.ru</a><br><a href="http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd">http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd</a><br></blockquote></div>
<br>