<div dir="ltr">Maybe, you should reset you ejabberd.yml to default config to check if it ok.<div>If it is ok, maybe something is conflict with your personnal config.</div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">
2014-02-17 11:24 GMT+08:00 Yves S. Garret <span dir="ltr"><<a href="mailto:yoursurrogategod@gmail.com" target="_blank">yoursurrogategod@gmail.com</a>></span>:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div dir="ltr"><div><div>Hello,<br><br>Thanks for your reponse.  When I look up the running processes on my machine, this is what I see:<br>% ps -ef | grep "jab"<br>root      8886     1  0 13:35 ?        00:00:10 /usr/lib/erlang/erts-5.10.4/bin/beam.smp -K true -P 250000 -- -root /usr/lib/erlang -progname erl -- -home /var/lib/ejabberd -- -sname ejabberd@localhost -noshell -noinput -noshell -noinput -pa /usr/lib/ejabberd/ebin -mnesia dir "/var/lib/ejabberd" -kernel inet_dist_use_interface {127,0,0,1} -s ejabberd -sasl sasl_error_logger {file,"/var/log/ejabberd/erlang.log"} -smp auto start<br>

<br></div>I double-checked my ejabberd.yml file and I have not uncommented the module for ejabberd_http and web_admin is set to "true".<br><br></div>Not sure where I've made a mistake.<br></div><div class="HOEnZb">
<div class="h5"><div class="gmail_extra">
<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Feb 16, 2014 at 10:16 PM, Ren Anderson <span dir="ltr"><<a href="mailto:renjwjx@gmail.com" target="_blank">renjwjx@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div dir="ltr"><div>Hi Yves:</div><div><br></div>Normally, It should not see a 404.<div>1. Can you check the ejabberd is already running?</div><div>2. you also should check if <span style="line-height:18px;font-size:12px;white-space:pre-wrap;background-color:rgb(250,250,248);font-family:Monaco,'Bitstream Vera Sans Mono',Courier,monospaced">ejabberd_http is start successfully.</span></div>


<div><span style="line-height:18px;font-size:12px;white-space:pre-wrap;background-color:rgb(250,250,248);font-family:Monaco,'Bitstream Vera Sans Mono',Courier,monospaced">Hope can help you.</span></div>
<div><br></div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">2014-02-17 9:20 GMT+08:00 Yves S. Garret <span dir="ltr"><<a href="mailto:yoursurrogategod@gmail.com" target="_blank">yoursurrogategod@gmail.com</a>></span>:<br>


<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div><div><div dir="ltr"><div>Hello,<br><br>I have ejabberd installed and running and -- I believe -- properly configured.  When I go to localhost:5280/xmpp-httpbind, hoping to see something (or, preferrably the admin page), but instead see a 404.<br>



<br></div>Am I going to the wrong page in the first place?  This is my config file:<br><a href="http://bin.cakephp.org/view/1033714400" target="_blank">http://bin.cakephp.org/view/1033714400</a><br></div>
<br></div></div>_______________________________________________<br>
ejabberd mailing list<br>
<a href="mailto:ejabberd@jabber.ru" target="_blank">ejabberd@jabber.ru</a><br>
<a href="http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd" target="_blank">http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>
<br>_______________________________________________<br>
ejabberd mailing list<br>
<a href="mailto:ejabberd@jabber.ru" target="_blank">ejabberd@jabber.ru</a><br>
<a href="http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd" target="_blank">http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>
</div></div><br>_______________________________________________<br>
ejabberd mailing list<br>
<a href="mailto:ejabberd@jabber.ru">ejabberd@jabber.ru</a><br>
<a href="http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd" target="_blank">http://lists.jabber.ru/mailman/listinfo/ejabberd</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>